Юнайтед с класика срещу Хъл (видео)


И. Ангелов

Юнайтед с класика срещу Хъл (видео)

Манчестър Юнайтед се върна в топ 4 на Висшата лига след победа над Хъл Сити с 3:0 днес на "Олд Трафорд". Със събраните 22 точки "червените дяволи" застават зад Челси, Саутхемптън и Ман Сити, които играят по-късно в кръга. Днес головете вкараха Смолинг, Рууни и Ван Перси.

Днес Юнайтед започна много силно с положение пред Уейн Рууни. В 6-ата минута той пое топката от Хуан Мата и стреля мощно от далеч близо до гола. 

В 16-ата минута той изпълни корнер от ляво, топката попадна в мелето от играчи в средата и Крис Смолинг отправи удар, който бе спасен от Тейлър на гол-линията, но системата за повторения отчете гол.

В 42-ата минута Рууни успя да се разпише, когато Ван Перси върна една топка на дъгата и той завъртя топката през двама бранители по перфектен начин в долния ляв ъгъл на вратата.

През втората част добрия футбол на домакините продължи. В 57-ата минута след прекрасна топка от Карик над отбраната Ван Перси бе близо до повторение на фамозното си попадение от Световната купа, но МакГрегър реагира прекрасно. Все пак Перси вкара 10 минути след това, когато получи топка на дъгата от Ерера, финтира бранител и заби топката в ъгъла на вратата със силен удар с левия крак.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
95