Ман Сити обърна Суонзи (видео)


И. Ангелов

Ман Сити обърна Суонзи (видео)

Манчестър Сити застава на третата позиция във временното класиране на английската Висша лига, след като днес в мач от поредния дванадесети кръг тимът прие Суонзи Сити и успя след като изостана в резултата рано в мача, да се върне до победа с 2:1 и да събере трите точки. Така "гражданите" събират 24 точки и са на точка зад втория - Саутхемптън, който играе утре.

Още в 9-ата минута днес Нейтън Дайър напредна от крилото към центъра, Бони се изведе в атака и получи топка от него, която овладя на гърди и успя с второто си докосване да вкара през Джо Харт за 1:0.

10 минути след това обаче Туре изведе Навас, който центрира добре за Стеван Йоветич. Нападателят успя да реагира добре в наказателното поле и да върне равенството - 1:1. До края на полувремето домакините доминираха, но не успяха да стигнат до нов гол.

Суонзи започна втората част както и първата, но Монтеро не успя да реализира добро положение. Вместо това в 62-ата минута Яя Туре изравни, когато една изчистена топка достигна до него, той се справи с двама бранители и пусна топката ниско за 2:1. Сити имаше време и положения за още голове, но Фабиански се прояви с добра игра до края.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103