Скоулс: Очаквах повече от Ван Гаал


Н. Гавазов

Скоулс: Очаквах повече от Ван Гаал

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че вижда особен прогрес в "червените дяволи" под ръководството на Луис ван Гаал. След десет изиграни мача Юнайтед се разположи на десето място в таблицата за класиране, на четири точки от опасната зона. Скоулс признава, че е очаквал повече от титулувания холандски специалист.

"Луис ван Гаал говори за прогрес. Но аз очаквах, че на дадения стадии Манчестър Юнайтед ще може да се похвали с по-добра статистика. Под ръководството на Мойс през миналата кампания моят отбор събра 17 точки в 10-те си първи мача. Този път похарчихме 150 милиона паунда за нови играчи и имаме само 13 точки за същото време. Трудно ми е да разбера за какво мисли Ван Гаал по време на мачовете. Неговото поведение не се променя. Той изглежда леко притеснен. Определено, изглеждаше много по-различно по време на Световното първенство по футбол", заяви Скоулс.

"Проблемите в отбраната трябваше да се решават през лятото. Нима Ван Гаал не знаеше, че Фол Джоунс, Крис Смолинг и Джони Еванс са склонни към травми. Забележителните защитници - Стив Брус, Гари Палистър, Рио Фърдинанд и Неманя Видич - в своите най-добри години рядко получаваха травми. В центъра на отбраната се нуждаеш от хора, на които може да се опреш", добави бившият играч.

 

  Сподели
22