Ван Гаал се отказа да купува нови футболисти през зимата


Н. Гавазов

Ван Гаал се отказа да купува нови футболисти през зимата

Независимо от големите проблеми със състава, мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал не възнамерява да купува нови футболисти през зимния трансферен прозорец. Както е известно, достатъчно отдавна се носят слухове, че "червените дяволи" ще се опитат да подпишат с полузащитника на Рома Кевин Стротман, който неотдавна се завърна към тренировки.

Още няколко играчи се свързват с интерес от страна на Юнайтед, но на практика Ван Гаал няма никакво намерение да укрепва отбора си през януари. Според източника на информацията, наставникът на "червените дяволи" е убеден, че през зимата за клуба му ще е трудно да привлече необходимите футболисти и поради тази причина холандецът предпочита да отложи укрепването на състава за лятото.

Освен това, Луис е въодушевен от прогреса, който отборът е добил под негово ръководство. Ако Юнайтед все пак реши да купува някого през януари, това ще бъде принудителна мярка.

Както е известно, през лятото "червените дяволи" проведоха мащабна трансферна кампания, закупувайки футболисти на стойност 150 милиона паунда.

 

  Сподели
111