Янмат: Не искаме друг мениджър, искаме Пардю


Н. Гавазов

Янмат: Не искаме друг мениджър, искаме Пардю

Защитникът на Нюкасъл Дарил Янмат сподели мнението си за своя отбор, а също така изрази подкрепата си за наставника на тима Алън Пардю, който от началото на сезона е подложен на колосален натиск от страна на фенове и медии.

"Искаме Пардю. Не искаме друг мениджър. Това го доказахме. Ако отборът губи, напълно нормално е мениджърът да се окаже под натиск, но след последните резултати очаквам, че натискът върху Алън ще е по-малък. Хубаво е, ч взехме три точки в мача с Тотнъм. На почивката ни каза, че с тази игра няма да победим. Бе много ядосан. След мача обаче ни предупреди, че ако играем както го направихме след почивката, тогава ще побеждаваме", заяви Янмат.

"Относно Купата на Лигата, този трофей е много важен, а Нюкасъл не е побеждавал в турнирите от 1969 година. Ще е голям празник, ако го спечелим. Феновете силно го искат, а ние имаме нужда от тях, защото това е допълнителен играч, 12-ят футболист. На мача с Тотнъм привържениците ни бяха фантастични. Сити има отличен състав, дори резервите им са много добри. Ще е тежък мач, но ако действаме както през второто полувреме на мача с Тотнъм, тогава имаме шансове. Искаме да спечелим двата си следващи мача с Ман Сити и Ливърпул. Трябва да се придвижим нагоре в таблицата. Две победи след равенство е чудесно за Нюкасъл. Но най-важното е да подобрим играта си и аз се надявам, че това ще стане", каза още бранителят.

 

  Сподели
97