Янузай: Гигс ми е като кръстник


Н. Гавазов

Янузай: Гигс ми е като кръстник

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай благодари на помощник-асистента Райън Гигс за помощта в развитието на кариерата си. През лятото Аднан получи от легендарния уелсец "11"-ти номер и сега белгиецът се опитва да достигне тези върхове, на които Гигс бе стъпил по време на своята блестяща и продължителна кариера.

"Наистина бях щастлив да получа номера ма тази легенда и за мен това бе много важно. Отидох в офиса, където ме попитаха искам ли този номер. Изобщо нямах намерение да отказвам! Веднага се съгласих и изобщо нямах нужда да мисля. Отговорът "да" незабавно последва. Чувствам се различно. Ситуацията се промени, защото е отговорност да носиш фланелката на легенда. Райън много ми помогна, той ми е като кръстник", заяви Янузай.

"Каза ми упорито да работя на тренировките, а останалото е лично. Много разговаряхме за футбола. Много научих от него, а това е голям опит. Бе приятно да наблюдавам играта му, той ми бе любим футболист за всички времена. Дали ще играя на 40? Разбира се, ако бъда здрав. Независимо от годините, никога не губиш класата си. Това научих от него", добави белгиецът.

 

  Сподели
35