Матич: Дрогба ще бъде важен за нас


Н. Гавазов

Матич: Дрогба ще бъде важен за нас

Полузащитникът на Челси Неманя Матич е убеден, че нападателят Дидие Дрогба ще бъде важна фигура за неговия отбор през сегашния сезон. Както е известно, африканецът започна кампанията като трети избор на Жозе Моуриньо, но заради травмите на Диего Коща и Лоик Реми португалецът пусна Дидие титуляр в мача с Манчестър Юнайтед.

Дрогба не подведе своя мениджър, вкарвайки отличен гол. Но Матич е убеден, че с това работата няма д се ограничи - Дидие и в бъдеще ще бъде важна фигура за Челси.

"Дидие много добре игра срещу Юнайтед, направи го така, сякаш е на 20 години. Той бе много важен, не загуби нито една топка, игра много силно. Бе един от най-важните футболисти. Всички видяха, че той игра отлично. Ще продължи да бъде важен за нас. По-рано вкара гол в Шампионска лига, а в неделя още един. Като всеки един играч в нашия тим той получава голяма увереност и ние ще видим как ще се развият нещата за в бъдеще. Той е важен за младите играчи, защото е постигнал това, към което ние се стремим. Полезен е за атмосферата в тима, постоянно разговаря с младите играчи, на мен също много ми помага", заяви Матич.

 

  Сподели
78