Венгер планира да се намеси в битката за титлата


Н. Гавазов

Венгер планира да се намеси в битката за титлата

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е на мнение, че с помощта на завръщащия се от контузия Тио Уолкът "артилеристите" ще могат да се присъединят към надпреварата за титлата. Съботната победа с 2:0 над Съндърланд стана първа за Арсенал за последните четири мача на тима. Благодарение на този успех лондончани се изкачиха на пета позиция и сега изостават на девет точки от лидера Челси.

Венгер се надява, че завръщането на Уолкът, който заради травма не игра през последните десет месеца, ще даде импулс на отбора му за още по-добро представяне.

"Имаме шест точки по-малко, отколкото би трябвало да разполагаме. Нека кажем четири, защото претърпяхме само едно поражение от началото на сезона. Но победихме само три пъти и поради това мисля, че загубихме много точки. Радвам се, че Тио се завръща. Неговите ходове са великолепни и той дава надежда, че отборът ще вкарва голове. Интересно ще бъде да видим каква ще стане скоростта ни след като той е тук. Уолкът е бърз, Чембърс е бърз, а това няма как да не се отрази на бъдещите ни резултати и приближи до върха", заяви Венгер.

 

  Сподели
106