Карагър призова Балотели да бъде продаден


Н. Гавазов

Карагър призова Балотели да бъде продаден

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър посъветва родния клуб да се избави от нападателя Марио Балотели през следващото лято. 23-годишният италианец по никакъв начин не оправдава възлаганите му надежди и снощи се провали в мача с Реал Мадрид от Шампионска лига. Според Карагър, Ливърпул трябва да се избави от Марио колкото е възможно по-бързо.

"Ще съм изненадан, ако го видя тук през следващия сезон. Закупиха го в паниката си, на тях просто им трябваше някакъв нападател. С парите от Суарес закупихме няколко футболисти на различни позиции и много от тях достойно си вършат работата, но Балотели не прави абсолютно нищо", заяви Карагър.

Бившият футболист на Ливърпул Джейми Реднап пък е на мнение, че цялата вина за ситуацията в отбора е на Брендън Роджърс, който не е отчел рисковете от привличането на Балотели от Милан.

"Не обвинявам Марио Балотели, аз мисля, че е виновен Брендън Роджърс. Той наистина е смятал, че може да се справи с играч, с когото не успяха да се справят Жозе Моуриньо, Роберто Манчини и Чезаре Прандели. Но това е същото когато отидеш в супермаркет и купуваш продукти на половин цена. Никога не съм разбирал хората, които го правят", заяви Реднап.

 

  Сподели
168