Роджърс и Джерард: Бихме с късмет


И. Ангелов

Роджърс и Джерард: Бихме с късмет

Мениджърът и капитанът на Ливърпул, Брендан Роджърс и Стивън Джерард, заговориха за днешната победа на мърсисайдци над КПР с 3:2 като късметлийска, след като в голямата част от двубоя "червените" отстъпваха в играта, а в последните няколко минути на мача видяхме 4 вкарани гола. Роджърс бе цитиран от BBC:

"KПР определено не заслужаваше да загуби. Ние имахме късмет да победим, но показахме и много характер. КПР заслужаваше нещо от този мач. Като цяло имахме късмет."

Ричард Дън от КПР вкара рекордния за лигата 10-ти автогол в кариерата си днес, преди Варгас да изравни, след което Кутиньо да даде отново аванс за Ливърпул, а Варгас отново да върне интригата. Всичко се реши в 95-ата минута, когато Коукър отклони отново топка във вратата си.

За срещата Джерард заговори:

"Ние сме в шок все още, ако трябва да съм честен. Ние имахме много късмет днес. Нямаше да се оплакваме, ако не бяхме взели нищо от мача, също и ако бяхме взели точка. Мисля, че с късмет взехме трите точки."

"Представянията ни трябва да са по-добри. Мисля, че можем единствено да се радваме за това, че не се отказахме до края. Бяхме възнаградени за това в края, но трябва да се подобрим във всички зони на играта."

  Сподели
157