Саного: Преди три години живях на улицата


Н. Гавазов

Саного: Преди три години живях на улицата

Нападателят на Арсенал Яя Саного призна, че само преди три години е живял на улицата. Както е известно, играта на 21-годишния французин стана обект на шеги и закачки и по всичко изглежда, че плановете на Венгер да намери в лицето на своя сънародник новия Тиери Ари няма да се сбъднат. Саного усеща недоволството на феновете, но също така призовава да не се очакват чудеса от него - съвсем неотдавна той е бил бездомен.

"Усещам този натиск, но хората не бива да забравят, че преди три години живях на улицата, а сега играя за Арсенал. Продължавам упорито да работя и съм убеден, че головете ще дойдат. Оставам позитивно настроен и когато започна да вкарвам, няма кой да ме спре", заяви Саного.

"Когато пристигнах в академията на Оксер, аз разбрах, че искам да стана футболист. В този момент си казах, че трябва да стана класен играч. Подписах договор, а след две години ме намери Арсенал. Не си поставям никакви цели, само искам да ставам по-добър и да усъвършенствам играта си. Разбира се, хората ще ме подлагат на натиск, но при всички случаи съм убеден, че моето време ще дойде", добави французинът.

 

  Сподели
110