Фалкао: Монако смени стратегическия си курс


Н. Гавазов

Фалкао: Монако смени стратегическия си курс

Нападателят на Монако Радамел Фалкао, който в момента играе под наем за Манчестър Юнайтед, разказа за своето състояние и сподели мнението си за промяната в посоката на развитие на клуба от Княжеството. Както е известно, през това лято собствениците на Монако се разделиха с някои от звездите си, след като намеренията да превърнат клуба в гранд не се сбъднаха - посещаемостта на мачовете остава най-ниска в Лига 1 и не може да покрие дори разходите по поддръжка на стадиона, а нови спонсори така и не се появиха и в момента приходите на Монако от това перо са само 10 милиона евро на година.

"Имам нужда от още малко време, за да набера оптимална форма, но сега се чувствам по-леко както на терена, така и извън него. Имам пълна хармония с топката", заяви Фалкао.

"Монако? Очакванията към отбора вече не са толкова големи, както беше преди. Те промениха стратегическия си курс и в момента залагат на по-млади играчи. Помня както хубавите моменти, така и лошите, но всичко това ми помогна да израсна още повече като футболист", каза още колумбиецът.

 

  Сподели
109