Уилшър: Отново се намирам в най-добрата си форма


Н. Гавазов

Уилшър: Отново се намирам в най-добрата си форма

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър заяви, че сега той, най-накрая, се е върнал на своята пик и демонстрира най-добрия си футбол в своята кариера. През сегашния сезон 22-годишният футболист отново може да получава удоволствие от своята игра - трудният период, помрачен от травми, остана назад. Джак е доволен от това.

"Чувствам се добре. Винаги съм се стремял да ставам по-добър, независимо от обстоятелствата. За играч на моята възраст пропуснах много, поради това само се старая да играя повече, да тренирам повече и винаги казвам, че ще видите най-добрата ми игра когато набера форма. Чувствам, че сега съм набрал тази форма и мисля, че наблюдавате моята най-добра игра. В началото на сезона говорех, че имам нужда от време за завръщането си към своя пик", заяви Уилшър.

"Дори след моята първа травма винаги имах нужда от серия от мачове - може би от пет до десет - за да се върна към най-добрата си форма. При някои играчи е по-различно, те се завръщат и веднага демонстрират своя най-добър футбол. На други пък им трябва серия от мачове и аз съм един от тях", добави англичанинът.

 

  Сподели
101