Роджърс е убеден, че Стърлинг ще подпише нов договор


Н. Гавазов

Роджърс е убеден, че Стърлинг ще подпише нов договор

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази своята увереност, че неговото крило Рахим Стърлинг ще сключи нов договор. Тези дни бившият защитник на мърсисайдци Джейми Карагър намекна, че агентът на Стърлинг се опитва да осигури за своя клиент по-изгоден контракт. Предполага се, че мърсисайдският клуб възнамерява да увеличи заплатата на 19-годишния Стърлинг до 100 000 паунда на седмица.

Роджърс обаче не обръща внимание на различните спекулации около бъдещето на своя подчинен и е уверен, че Рахим, който сега получава по 30 000 паунда на седмица, е щастлив на "Анфйлд".

"Дали съм уверен, че той ще остане? Да, напълно съм убеден. Не мисля, че е възможно нещо друго. Той има добър агент, който разбира, че тук е най-доброто място за него. Това не е толкова голяма дилема за нас. Айър разговаря с неговите представители и ние сме удовлетворени. Клубът си взаимодейства с неговия агент, така че всичко е спокойно. Момчето е невероятно щастливо тук няма никакви задни мисли, освен да продължава да играе за Ливърпул. Предстои му още много да постигне и това е най-доброто място за него. Неговите представители знаят това и ние разчитаме да се договорим с времето", заяви Роджърс.

 

  Сподели
84