Пардю се страхува за своето семейство


Н. Гавазов

Пардю се страхува за своето семейство

Наставникът на Нюкасъл Алън Пардю се опасява, че гневът на феновете ще се пренесе и върху неговото семейство и близките. Независимо от критиките от страна на почитателите на "свраките" и призивите да се оттегли от отбора, Пардю не се страхува да се движи по улиците на Нюкасъл без охрана. Тези дни обаче, при една от разходките си, специалистът се натъкна на група недоволни фенове, които не се стесниха да му поискат обяснение очи в очи.

Пардю се опасява, че гневът на местните фенове ще засегне и роднините му. Наставникът на Нюкасъл обаче е твърдо решен да докаже своята правота.

"Обезпокоен съм, че това може да засегне моето семейство, приятели и близко. Да, аз се разхождах из града и ще продължавам да го правя. Тази седмица се срещнах с няколко привърженика, които изложиха своята гледна точка. Но с мен всичко е наред, това е част от работата на мениджъруте. Мога също така да ви кажа, че срещнах няколко фена, които ми пожелаха успех и да преодолея този тежък период. Аз ценя това. Критиката само засилва желанието ми да докажа на хората, че те не са прави. Не игнорирам мнението на феновете, но то не ми влияе. Имам нужда да печелим мачовете си, всичко е много просто", заяви Пардю.

 

  Сподели
111