Ван Гаал: Играчите ми не са роботи, няма място за паника


Н. Гавазов

Ван Гаал: Играчите ми не са роботи, няма място за паника

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че не вижда причина да се изпада в паника от това, че отборът спечели само пет точки в стартовите си пет мача от този сезон. Както е известно, от началото на сезона "червените дяволи" претърпяха две загуби, като последната бе през уикенда, когато Юнайтед не успя да запази преднината си от 3:1, допускайки поражение с 5:3.

"Моите играчи не са роботи. Те са само едни хора. А хората имат свойството да грешат. Винаги съм готов за диалог с играчите. Така работя и до следващия мач не възнамерявам да променям своя стил. Поражението е факт и трябва да преодолеем ситуацията. Сега най-важното е да се научим да пропускаме по-малко от един гол. А да продължим да вкарваме по много. С тези показатели не всичко е лошо при нас - виждам ситуацията в клуба по-различно, отколкото журналистите. Мисля, че всичко е наред", заяви Ван Гаал.

"Това е най-трудната моя работа. Но трябва да почакате още и да видите какво ще е след година. Тогава може да се правят изводите. Сега вие всички задавате тези въпроси заради пораженията. Ако побеждавахме, нямаше да има разговори. Ще преодолеем трудностите. Сезонът е дълъг", добави холандецът.

 

  Сподели
18