Роджърс: Все още мислим само за мача с Вила


FUTBOL-TV

Роджърс: Все още мислим само за мача с Вила

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че отборът му е изцяло концентриран за днешната среща с Астън Вила и на този етап не се мисли за първата среща от Шампионска лига, която срещу българския Лудогорец.

"Фокусирали сме се изцяло за мача с Астън Вила. Този отбор е сериозна заплаха за нас. Последните две домакински срещи с Вила бяха много трудни. Сега те са млад и енергичен тим с добри играчи. Започнаха добре в първенството и желанието им е да продължат с доброто представяне. Нашата цел обаче са трите точки", заяви Роджърс, който коментира и предстоящата среща с Лудогорец в турнира Шампионска лига.

"Вълнуваме се за този мач, но до него има време. Сега мислим за Астън Вила. Не познаваме добре съперника ни от България. Поне не толкова добре, колкото сме разузнали отборите от Висшата лига. Ние уважаваме всеки един тим във всеки един турнир. Те са шампиони на България и със сигурност ще искат да се докажат на "Анфийлд". Пак казвам, че на този етап мислим за Астън Вила. Трите точки в този мач ще ни дадат нужното самочувствие за двубоя в Шампионска лига", добави Роджърс.

  Сподели
124