Фърдинанд: Ще благодаря на всеки в Юнайтед


Н. Гавазов

Фърдинанд: Ще благодаря на всеки в Юнайтед

Рио Фърдинанд с нетърпение очаква възможността да се сбогува с феновете на Манчестър Юнайтед, когато с отбора на КПР излезе на "Олд Трафорд" този уикенд. Мачът е утре, от 18:00 часа българско време и по всичко изглежда, че за Рио това е една добра възможност да благодари на феновете на "червените дяволи" за подкрепата през годините.

"Хубаво е, че се появи възможност да се видя с всички. Цяло лято ходих на тренировки, в това число и за да се виждам с жените от клубната столова и сътрудниците от нашия офис, с които се познаваме от много години и които ме помагаха по време на моя път", заяви Фърдинанд.

"Ед Удуърд ми предложи да дойда и да се сбогувам с феновете преди двубоя с Валенсия, но според моето виждане това не е правилно, за мен е много по-естествено да се върна и да играя, за да кажа "сбогом". Това е старо клише, но клубът наистина е по-голям от всеки един. Той е повече от конкретен играч и аз прекрасно го разбирам. Не съм такъв егоист, за да си мисля, че всичко се върти около мен и заслужавам да остана в Манчестър Юнайтед. За всеки човек настава време да си тръгне и сега това време дойде за мен", добави бившият футболист на Юнайтед.

 

  Сподели
23