Моу не е притеснен, че Реми се провалил на медицинските


И. Ангелов

Моу не е притеснен, че Реми се провалил на медицинските

Мениджърът на Челси, Жозе Моуриньо, няма притеснения относно нивото на Лоик Реми, след като нападателят пристигна на "Стамфорд Бридж". Напоследък в медиите се появиха информации, че бившата цел на Ливърпул не е успяла да премине медицинските тестове преди трансфера успешно при мърсисайдци. Специалния заговори пред Sky:

"Ние нямаме рапорта на Ливърпул. Финалното заключение на медицинския щаб на Челси е същото, както това на Френската федерация преди Световното, а именно, играчът няма проблеми да играе футбол."

"Ако играч се провали на медицинските тестове, това ще е нещо много, много лично между играч и клуб. Но по начина, по който клубовете го правят напоследък, изглежда няма нищо секретно в тази област."

Реми е един от тримата нападатели в Челси. Фернандо Торес, Самюел Ето'о и Демба Ба бяха заменени това лято от Реми, Дидие Дрогба и Диего Коща:

"Имаме по-добра група нападатели от миналата година. Ние обаче сменихме три от три лица и смятаме, че тези ни дават повече по отношение на футбола, който искаме да играем."

  Сподели
97