Свършиха билетите за Ливърпул - Лудогорец


FUTBOL-TV

Свършиха билетите за Ливърпул - Лудогорец

Билетите за двубоя между отборите на Ливърпул и Лудогорец официално свършиха тази вечер. Интересът към срещата не бе особено сериозен, като до по-рано днес все още можеха да се закупят от пропуските. Феновете на мърсисайдци отдавна изкупиха ценните хартийки за предстоящите три домакински мача на тима за Висшата лига (два, от които след срещата с българския шампион).

Разградският тим не е особено сериозен дразнител и вероятно това е причината феновете на "червените" да не бързат особено със закупуването на ценните хартийки. Все пак "Анфийлд" ще бъде пълен, като безспорно причината за това е завръщането на тима в Шампионска лига.

Любопитното е, че все още не е закупена бройката билети предоставена на Лудогорец. В Разград все още се продават свободно билети за двубоя на "Анфийлд".

Иначе феновете на Ливърпул показват слаб интерес и към още един домакински двубой - този от турнира за Купата на Лигата срещу Мидълзбро. Все още се продават билети за въпросния мач, но не е изключено да останат празни места, тъй като този турнир не е особено харесван от английските фенове като цяло.

  Сподели
174