Договорът на Фалкао става постоянен, ако вкара 5 гола


И. Ангелов

Договорът на Фалкао става постоянен, ако вкара 5 гола

Новият играч под наем в Манчестър Юнайтед, Фалкао, заговори, че стилът на игра на "червените дяволи" му подхожда много повече, отколкото играта на Реал Мадрид. Нападателят на Колумбия премина на "Олд Трафорд" от Монако в последния ден от летния трансферен прозорец, като има опция той да остане за постоянно.

"Всички са чували за този отбор. Аз не искам да говоря за тях. Аз съм много щастлив, вярвам в този проект, мисля, че Юнайтед е най-добрият отбор за моя стил на игра и съм сигурен в решението си. Сигурен съм, че бъдещето ни ще е страхотно."

"Много съм щастлив тук. Това е голямо предизвикателство в кариерата ми. Винаги съм мечтал да играя в отбор като Манчестър Юнайтед. Надявам се да остана много години тук и да направя история с клуба. Когато бях в Порто, Атлетико Мадрид, винаги исках да се подобрявам и да стигна до такъв отбор, сега искам да остана тук много години."

"Чувствам се добре след контузията. Започнах да играя преди два месеца с Монако и в последния месец много се подобрих. Вкарвам голове, това е важното за нападателите. Аз съм уверен във формата си и чувствам коляното си добре."

"Това е нов отбор, нов процес. Няколко нови играчи пристигнаха в Манчестър Юнайтед. Строи се нов отбор за сезона и бъдещето и аз искам да съм тук и да съм част от този проект. Добре съм, групата ме прие добре и талантливите играчи правят вписването ми лесно."

"Не мисля, че ще ми трябва много време. Тук има много добри играчи и е лесно да се играе футбол. Аз съм свикнал и с живота в такива градове. Не мисля, че ще имам проблем да се адаптирам. Сега отборът се опознава. Има много нови лица и топ играчи. Мениджърът ще определи как ще се подредим на терена."

Рано днес Calciomercatto информира, че сделката за нападателя може да се превърне в постоянна, ако той изиграе 15 мача и вкара 5 гола за "червените дяволи". Ако това се случи, той ще получава 11.2 милиона лири годишно, и 2.4 милиона в бонуси.

  Сподели
98