Насри: Челси и Юнайтед са главните ни конкуренти


Н. Гавазов

Насри: Челси и Юнайтед са главните ни конкуренти

Полузащитникът на Манчестър Сити СамирНасри е убеден, че главен конкурент на неговия отбор в борбата за титлата във Висшата лига през този сезон ще бъдат Челси и Манчестър Юнайтед. През миналия сезон Юнайтед не участва в шампионската надпревара, завършвайки на 22 точки от спечелилия титлата съсед. Но Насри е убеден, че този път "червените дяволи" ще се завърнат сред претендентите за златните медали. Укрепилият се през лятото отбор на Челси също ще се бори за трофея.

"Мисля, че двата наши конкурента ще са Челси и Манчестър Юнайтед. Челси извърши няколко добри трансфера, като Сеск Фабрегас ще замени Франк Лампард. Той е забележителен играч - знам това, защото играх с него в Арсенал. През миналата година Челси бе слаб отпред, но те подписаха с Диего Коща. Сега ще бъдат много опасни", заяви Насри.

"Юнайтед има нов мениджър, също се подсили и не участва в евротурнирите. Поради това очаквам, че те ще се представят много по-добре. На Ливърпул ще е по-трудно, защото те се лишиха от Луис Суарес и ще играят в Шампионска лига, сега ще бъдат поставени в съвсем други условия. През последните месеци на миналата година те имаха само Висша лига и това бе голямо преимущество за тях, защото във важния период от сезона играчите влязоха в срещите много по-свежи", завършва французинът.

 

  Сподели
104