Евертън и Челси си вкараха девет гола (видео)


И. Ангелов

Евертън и Челси си вкараха девет гола (видео)

Истинско голово шоу ни предложиха Евертън и Челси на "Гудисън Парк" днес в късния мач от третия кръг на английската Висша лига. В победата с 9:3 на Челси видяхме голове от Коща, Иванович, Матич, Рамирес и автогол на Коулман от една страна, и голове на Миралас, Нейсмит и Ето'о от друга.

Още в 1-ата минута Фабрегас взе една топка в средата и с прецизен пас намери Коща за 1:0. В 3-ата минута Бранислав Иванович удвои за Челси, когато получи добра топка от Рамирес. В края на първата част попадение за Евертън вкара Миралас, когато Коулман центрира прекрасно от дясно за удар с глава на крилото.

В 67-ата минута Коулман си вкара автогол по нещастен начин след добрата игра и центрирането на Азар от ляво. В 69-ата минута МакГиди се прояви със солова акция преди да пусне топката за Нейсмит в наказателното поле, а той да завърши с мощен удар с външната част на крака.

В 74-ата минута Неманя Матич стреля от далеч, рикушет заблуди Хауърд и Челси отново поведе с 2 гола. В 76-ата минута Ето'о върна гол, отново с глава след центриране на Лейтън Бейнс. Рамирес вкара минута след това за 5:3, но това не беше всичко.

В 81-ата минута Куртоа спаси по изключителен начин удар на Миралас. В 90-ата минута появилият се за Ромелу Лукаку Мухамед Бешич опита пас с пета, но го направи по ужасяващ начин и Диего Коща пресече. След като напредна към наказателното поле той се справи с Дистен и Хауърд за деветия гол в този мач - 6:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109