Бащата на Ди Мария: Реал не си спази обещанието


Н. Гавазов

Бащата на Ди Мария: Реал не си спази обещанието

Мигел Ди Мария, който е баща на полузащитника Анхел Ди Мария, разказа за заминаването на сина си от Реал Мадрид. Както е известно, наскоро след трансфера аржентинският национал се обърна към феновете на испанския гранд, обяснявайки, че не е искал да си тръгва от "Сантяго Бернабеу". Бащата на футболиста внесе повече яснота по въпроса.

"В Реал трудът на Анхел не се оценяваше по достойнство. Това изглеждаше така, сякаш не го искаха в отбора. Там никога не проявиха любов към Анхел, като на негово място постоянно вземаха нови играчи, както стана с Гарет Бейл. Анхел никога не е мрънкал за заплата, но не му дадоха това, което обещаха. Когато пристигаше в Реал, те говореха едно, а след това му дадоха половината", заяви бащата на Ди Мария.

"Реал никога не е предлагал на Анхел 6 милиона на година. Последното предложение бе 5 милиона, което е с 1.5 милиона повече от предишното възнаграждение. Сега синът ми е щастлив в Манчестър Юнайтед, защото към него се отнасят добре в този клуб. Също така му предложиха по-висока заплата, отколкото му даваше Реал. Мадридчани загубиха ключов играч, който във всеки един момент можеше да преобърне мача", каза още Мигел Ди Мария.

 

  Сподели
106