Ди Мария: Напуснах Реал не по свое желание


Н. Гавазов

Ди Мария: Напуснах Реал не по свое желание

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария се обърна към феновете на Реал Мадрид след прехода си в английския клуб. Както е известно, тази вечер "червените дяволи" обявиха за трансфера на аржентинския национал, който подписа петгодишен договор с клуба от "Олд Трафорд".

"Моят цикъл в Реал отиде към своя край. През всичките тези години аз с гордост носех фланелката на Реал. За съжаление, сега си отивам, давайки да се разбере, че това не стана по мое желание. Както всеки трудещ се човек, аз също искам да прогресирам. След спечелването на 10-та европейска титла, аз се отправих на Световното, очаквайки действия от клуба. Много неща се казаха, много от тях са лъжи. В клуба се опитаха д представят нещата сякаш аз искам да си тръгна, но на практика това не е така. Аз не съм такъв. Искам само справедливост", заяви Ди Мария.

"Ценя много неща и много от тях нямат никакво отношение към моята заплата. Надявам се да ги намеря в Манчестър Юнайтед - един от най-големите клубове в света, заедно с който се надявам да творим история. Имах щастието да нося фланелката на Реал заедно с фантастични футболисти. Искам да се извиня за своите грешки на терена и зад неговите предели. Никого не съм искал да обиждам. Във всеки мач моята фланелка се пропиваше от пот толкова силно, сякаш бе последната среща", завършва аржентинецът.

 

  Сподели
178