Юнайтед не може да се освободи от Фелайни


Н. Гавазов

Юнайтед не може да се освободи от Фелайни

Манчестър Юнайтед няма да може да се освободи от Маруан Фелайни през този трансферен прозорец. Както е известно, новият наставник на "червените дяволи" даде ясно да се разбере, че белгийският национал, който бе закупен от Евертън през миналото лято, не влиза в плановете му. Това доведе до стартиране на преговори с Наполи, като италианският клуб бе готов да вземе под наем играча, а в края на сезона и да го закупи.

Вчера обаче в британската преса се появиха снимки на Маруна, който напуска болницата в Манчестър на патерици и със специална обувка на левия крак. Играчът бе облечен с анорак, който прикрива главата му, но на снимките добре се вижда, че става дума за играча на Фелайни.

Днес в британската преса темата има своето продължение. Според съобщенията, в Наполи са обезпокоени от степента на травмата на Фелайни и "партенопеите" са прекратили преговорите за 26-годишния белгиец. Не е ясно, дали става дума за окончателно оттегляне на италианците или неаполитанците искат да си изяснят каква точно е ситуацията около играча. Според специалисти обаче, вероятността Фелайни да напусне Манчестър Юнайтед изглежда нищожна.

 

  Сподели
79