Юнайтед с изненадваща загуба на старта (видео)


FUTBOL-TV

Юнайтед с изненадваща загуба на старта (видео)

Отборът на Суонзи направи изненадата на кръга, побеждавайки Манчестър Юнайтед с 2:1 на "Олд Трафорд" в първия мач от английската Висша лига за сезон 2014-15. Това бе и официален дебют на новия мениджър на "червените дяволи" Луис ван Гаал.

Първият гол за сезона отбеляза Ки Сун-юен. Попадението падна след близо половин час игра. Ки Сун-юен получи топката на границата на наказателното поле след пас от Гилфи Сигурдсон и с премерен удар точно до лявата греда не остави шансове на Де Хеа да спаси.

В 53-ата минута Фил Джоунс спечели въздушното единоборство с Вилфред Бони при центриране от корнер и отклони топката към далечната греда, където новият капитан на Юнайтед - Рууни с акробатичен удар прати топката в мрежата на Фабиански за 1:1.

В 73-ата минута гостите отново успяха да поведат в резултата. Две последователни грешки на защитниците на Манчестър Юнайтед позволиха на Суонзи да стигне до успеха. Фил Джоунс и Ашли Йънг не се справиха добре със задачите си и това позволи на Уейн Раутлидж да се озове на стрелкова позиция, който прати топката успоредно на голлинията, където Гилфи Сигурдсон с плътен удар прониза Де Хеа за 1:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
164