Ван Гаал потвърди интереса си към Ди Мария


Н. Гавазов

Ван Гаал потвърди интереса си към Ди Мария

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал потвърди, че наистина желае да подпише с полузащитника на Реал Мадрид Анхел Ди Мария. След като ПСЖ отпадна от борбата за подписа на 26-годишния аржентински футболист, фаворит сред потенциалните купувачи на Ди Мария е клубът от "Олд Трфорд". По-рано през лятото изпълнителният директор на Юнайтед Ед Удуърд се похвали, че клубът е готов да подобри своя трансферен рекорд и Ван Гаал призова това да бъде направено, похарчвайки голяма сума за Анхел.

"Такава е стратегията на Юнайтед. Към момента имаме петима футболисти, които могат да играят на позицията девети номер и четирима, които са "десетки". Но на нас ни липсват крила, които са способни да дадат ширина на атаката. Нямаме крила от висока класа, както Роналдо или Ди Мария. Все пак аз трябва да играя различно. Ще купувам играчи само когато преценя, че са ми нужни. И на тези позиции, които следва да се подсилят", заяви Ван Гаал.

Според последните информации, Реал Мадрид няма да стои на пътя на Ди Мария, ако "червените дяволи" направят солидно предложение.

 

  Сподели
76