Насри: Не съм предавал Арсенал


Н. Гавазов

Насри: Не съм предавал Арсенал

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри нарече "глупаци" тези от феновете на Арсенал, които продължават да му се сърдят, че напусна "Емирейтс". Преди три години "артилеристите" продадоха Самир на Манчестър Сити за 29 милиона паунда и до този момент полузащитникът редовно е жертва на критики от страна на привържениците на своя бивш клуб. Насри не се смята за предател.

"Обидите не влияят на играта ми на терена, аз просто мисля, че това е глупаво. Не съм фен на Арсенал, нито съм от Лондон. Ако трябва да бъдем честни, ние играчите постъпваме, изхождайки от своите най-добри интереси и заради своята кариера. Когато Манчестър Сити ми направи предложение, това бе най-добрият вариант за мен. Към днешния ден спечелих немалко трофеи, наистина съм щастлив, имам всичко, моят живот се подобри", заяви Насри.

"Ако феновете не могат да продължат да живеят, това е прекалено лошо. Лично аз се старая да не се вглеждам в това. Те постъпват така, както искат, те обичат отбора си. Може би гледат на случилото се като на измяна и предателство от моя страна, но това не е така, аз не съм такъв. Само постъпих както бе най-добре за мен. Същото направиха Бакари Саня, Емануел Адебайор, Коло Туре", завършва французинът.

 

  Сподели
112