Юнайтед кани Видал на медицински изследвания


Н. Гавазов

Юнайтед кани Видал на медицински изследвания

Манчестър Юнайтед се обърна към Ювентус с молба полузащитникът Артуро Видал да премине медицински изследвания на "Олд Трафорд". Както е известно, двата клуба все още не са съгласували размера на сумата, която трябва да бъде заплатена за чилийския национал. Въпреки това, според източника на информацията, Ювентус е готов да удовлетвори молбата на своите колеги от Острова.

Преди извършване на толкова голяма покупка, оценена на няколко десетки милиона паунда, Юнайтед иска да си изясни ситуацията със здравето на Вида, който по-рано имаше проблеми с коляното.

Съобщава се, че самият футболист вече се е договорил с Юнайтед за петгодишен договор със заплата от 182 000 паунда на седмица. В случай на успешно преминаване на медицинските прегледи, "червените дяволи" ще бъдат готови за сключване на сделка.

"Размерът на компенсацията все още не е уточнен, но Юнайтед е уверен, че ще му бъде позволено да проведе медицински изследвания на Видал, преди страните да преминат към щателно обсъждане на цената. Те просто искат да проверят коляното му и да се убедят, че е здрав. Изглежда, че Ювентус е доволен от това, макар че това е доста необичаен способ за осъществяване на трансфер", заяви източник от "Олд Трафорд".

 

  Сподели
82