Роджърс: Връщаме се и ще се опитаме да спечелим титлата


Н. Гавазов

Роджърс: Връщаме се и ще се опитаме да спечелим титлата

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс очаква, че неговият отбор ще се бори за титлата през следващия сезон във Висшата лига. Според мнението на специалиста, разочарованието от изпуснатата титла по никакъв начин няма да повлияе негативно на тима и "червените" задължително ще е борят за първото място в най-силното първенство на планетата.

"Ако погледнете историята на отборите-победители, ще видите, че те винаги са били близо до титлата. Вземете, например, Манчестър Юнайтед, който спечели титлата през 1993 година, но я изпуска през 1992 година. Ние имаме играчи, които изпитваха разочарования по-рано в кариерата си, но след това се завръщаха и побеждаваха", заяви Роджърс.

"През миналия сезон бяхме много близо, но това е само начало за нас. Аз съм гладен за това да станем шампиони и да постигнем успех и показахме, че имаме качества за това. Мисля, че конкуренцията във Висшата лига ще е голяма както никога досега. Шест отбора могат да се борят с предизвикателството за титлата, но ние се подсилихме и влизаме в сезона с още по-голяма увереност в собствените си сили", добави наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
137