Туре: Не възнамерявам да напускам Манчестър Сити


Н. Гавазов

Туре: Не възнамерявам да напускам Манчестър Сити

Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре опроверга информацията, че има намерение да напуска клуба. Както е известно, африканецът се забърка в много комичен скандал, след като по-рано през лятото се разсърди на ръководството на клуба, заради това, че е пропуснало да отбележи рождения му ден. По-късно играчът уточни, че обиден на шефовете си от това, че не са му позволили да бъде близо до болния си брат.

"Не възнамерявам да напускам клуба. Попаднах в сложна ситуация, но се опитах да не вдигам шум. Моето решение е такова, че аз никога не съм възнамерявал да напускам Манчестър Сити и искам да играя тук, колкото е възможно по-дълго. Надявам се, че клубът ще подпише с няколко играчи, защото е необходимо да строим голям отбор. Ако искаме да бъдем добри, тимът трябва да се бори за всички трофеи", заяви Туре.

"През тази година ще е много важно добре да се представим в Шампионска лига. Във Висшата лига ни очаква битка с Челси, Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Ливърпул. Всички искат да победят Манчестър Сити, но ние сме уверени в себе си и знаем, че при нас ще дойдат фантастични футболисти. Надявам се, че така ще се случи и този път", добави полузащитникът.

 

  Сподели
154