Рамзи се прицели в няколко трофея в новия сезон


И. Ангелов

Рамзи се прицели в няколко трофея в новия сезон

Полузащитникът на Арсенал, Аарън Рамзи, настоя, че артилеристите ще дадат всичко от себе си за "няколко" трофея през новата кампания 2014-2015. В последната година момчетата на Арсен Венгер успяха да сложат край на близо девет-годишна суша, след като спечелиха ФА Къп.

"Мисля, че имаме страхотна възможност," започна Рамзи пред официалния уебсайт на Арсенал. "Надявам се всички играчи, които бяха на Световната купа, да се завърнат по-силни и във форма за началото на новия сезон."

"Чувството след спечелването на ФА Къп беше специално и аз съм сигурен, че всички искат да го изпитат отново този сезон. Ще дадем всичко от себе си да спечелим няколко трофея тази година. Медиите постоянно повтаряха, че "Арсенал не бил спечелил трофей еди-колко си години", затова бе важно да спечелим нещо, за да снемем това бреме. Сега няма напрежение върху нас."

"Мисля, че отборът израсна много в последните две години. Ние се подобрихме. Вече имаме страхотен отборен дух тук, всеки иска да помогне на другия, затова ще отправим силно предизвикателство."

  Сподели
113