Газидис: Арсенал ще харчи още много


И. Ангелов

Газидис: Арсенал ще харчи още много

Главният изпълнителен директор в Арсенал, Иван Газидис, настоя, че клубът ще продължи да харчи това лято, след като тимът вече успя да подпише с Алексис Санчес от Барселона за 31.8 милиона лири. Тази покупка се нареди като втората по сума в историята на лондончани, зад трансфера на Месут Йозил.

Пред клубната телевизия Газидис каза: "Добре ни се получи с Алексис Санчес, но има още работа за вършене."

Когато бе запитан, дали новата цел е опорен халф, той отговори: "Няма да говоря за това, докато всичко не приключи. Трябва да се връщам на работа, има много за вършене."

Газидис обаче нямаше нищо против да говори за новата покупка, поставяйки етикета на "топ класа" на новия нападател:

"Това е вълнуващо попълнение за нас, ние очаквахме Алексис в клуба и сега осъществихме възможността си. Ние сме горди, че той показа отдаденост спрямо нас, защото имаше много опции пред себе си. Мисля, че той чувства, че можем да му предоставим всичко, което той търси във футбола. Това е страхотна крачка, а така и ние сме по-близо до там, където искаме да сме."

"Ние действаме с ясна цел, ще привличаме само играчи, които преценим, че трябват на състава и мислим за топ класа, световна класа. Това бе фантастично, и именно за това става дума - да подсигурим подобрението на клуба и да зарадваме феновете, да ги караме да се чувстват щастливи и горди. Чудесно чувство е да носиш трофеи и да купуваш страхотни играчи." 

  Сподели
115