Лукаку: Искам клуб с големи амбиции


Н. Гавазов

Лукаку: Искам клуб с големи амбиции

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку заяви, че все още не е приел решение относно своето бъдеше. Както е известно, белгийският национал е свързван с няколко европейски клуба, включително и със завръщане в Челси, а в средата на миналия месец се разбра, че лондончани възнамеряват да поискат за своя футболист около 35 милиона евро.

"Отначало искам да си почина със своето семейство, а след това ще видим. Искам да се окажа в клуб, където ще мога да проявя своите най-добри качества и се надявам, че ще печеля титли. Разбира се, всичко зависи от моята игра. Но сега ми е нужно да взема решение. Убеден съм, че ще мога да направя правилния избор. Разглеждам всякакви варианти. Все още с никого в Челси не съ обсъждал ситуацията", заяви Лукаку.

Искам да избера най-добрия за мен вариант - клуб с големи амбиции, където ще мога да се развивам, тъй като все ще съм млад. При това, аз смятам, че съм достатъчно опитен. Проведох много мачове, вкарах много голове. Сега искам да завоювам трофеи и да попадна сред най-добрите футболисти в света", каза още нападателят.

 

  Сподели
134