Агент: Чех е заинтересован да играе за Челси


Н. Гавазов

Агент: Чех е заинтересован да играе за Челси

Агентът на вратаря на Челси Петр Чех коментира появилите се по-рано информации за напускането на чешкия национал на лондонския клуб, което е предизвикано от пристигането на Тибо Куртоа. Според агент Виктор Коларж, подобни слухове не почиват на никаква истина.

"Засега все още нищо не се е променило. Петр има договор за още две години и той е заинтересован от това да продължи да играе за Челси. Моуриньо не му е казвал, че повече няма да разчита на него. Нищо не показва, че Чех може да бъде поставен за трансфер. Дори да се случи подобно нещо, трябва да се знае, че той е вратар от световна класа и получава достатъчно висока заплата. Не са много клубовете, които могат да си го позволят", заяви Коларж.

"Ако се наложи Чех да напусне Челси, ние ще може да водим преговори с два-три клуба. Интерес изразява ПСЖ, с нас се свързаха и от Монако. От друга страна, аз бих се свързал с Барселона и Реал. Може да се разгледа вариант с Байерн Мюнхен, но те вече си имат Нойер. Също така има първенства, където Петр няма да отиде. Например, Серия А, тъй като местните клубове изпитват проблеми", каза още агентът на Чех.

 

  Сподели
94