Барселона одобри решението на Суарес да се извини


Н. Гавазов

Барселона одобри решението на Суарес да се извини

Спортният директор на Барселона Андони Субисарета похвали нападателя на Ливърпул Луис Суарес, който се извини за ухапването на италианския защитник Джорджо Киелини. Предполага се, че уругвайският национал твърдо е решил да премине в Барселона през това лято и именно това е накарало Суарес да се извини за своята постъпка на Световното първенство - именно това е изискването на каталунския клуб.

Слуховете за евентуалното заминаване на 27-годишния Луис от "Анфийлд" продължават да се разгарят и днес Барселона одобри решението на уругваеца да поднесе извиненията си.

"Суарес показа, че е достатъчно смирен, за да си признае грешката. Той е достатъчно смирен, за да поднесе извиненията си към тези, които засегна с постъпката си, тъй като това се случи в средата на футболния фестивал. В дадения случай това е най-доброто, което можеше да направи", заяви Субисарета.

Едновременно с това директорът на Барселона отказа публично да обсъжда интереса на своя клуб към най-добрия голмайстор на Висшата лига за миналия сезон.

"Всички знаят, че Луис е прекрасен играч, всички знаят, че през миналия сезон той действаше на различни позиции в атака, но всички знаят, че той е играч на Ливърпул", добави босът.

 

  Сподели
132