Севиля пуска Морено в Пуул срещу правилната сума


Н. Гавазов

Севиля пуска Морено в Пуул срещу правилната сума

Президентът на Севиля Хосе Кастро заяви, че неговият клуб е готов да се раздели с левия защитник Алберто Морено само при положение, че Ливърпул вложи исканата сума. До този момент "червените" отказват да заплатят сумата, която андалусците желаят да получат за 21-годишния испански национал. Кастро обаче настоява, че сделка е възможна само според условията на Севиля.

По-рано се съобщаваше, че испанците желаят за своя футболист 25 милиона паунда. Ако Ливърпул предложи тези пари, Алберто ще отиде на "Анфийлд".

"Истина е, че към него има интерес от редица клубове начело с Ливърпул, но ние сме нямали пълноценни преговори за неговата продажба. За да бъде купен играч от нашия клуб, трябва да бъде заплатена съответната цена. Ако на Алберто Морено му е съдено да остане в клуба, той ще остане, но ако клубът, който го иска заплати правилната цена, тогава той ще си тръгне. На никого няма да казваме натиск. Не сме достигнали до съглашение, но и преговорите не са прекратени. Ще почакаме и ще видим какво ще се случи. Ако Ливърпул е заинтересован от играча и заплати правилната сума, той ще бъде продаде", заяви Кастро.

 

  Сподели
220