Лукаку иска да напусне Челси


Н. Гавазов

Лукаку иска да напусне Челси

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку се обърна към ръководството на своя клуб с молба да го освободи от "Стамфорд Бридж" през това лято. "Сините" вече договориха трансфера на Диего Коща от Атлетико Мадрид, но с това те не спират своите опити за подсилване на нападателната линия - Езекиел Лавеци, Марио Манджукич и Дидие Дрогба се свързват с Челси.

21-годишният Лукаку разбира, че ще бъде изключително ограничен откъм игрова практика през новия сезон, ако остане в отбора на Жозе Моуриньо. във връзка с това Ромелу е изразил своето желание да си тръгне.

"Знаете Челси, всяка година те купуват нов нападател на топ ниво. Помня, когато влязох в съблекалнята миналата година и видях Самуел Ет'о с Демба Ба. "Охо, какво става тук?!" - си казах", споделя Лукаку.

"Но няма проблеми. Много клубове са заинтересовани от мен. На дадения стадий имам нужда да мисля за себе си. Трябва добре да грая на Световното. Това е важно за всички играчи, които са заинтересовани от трансфер. И аз трябва да бъда един от тях. Челси знае моята гледна точка", допълни нападателят.

 

  Сподели
101