Ливърпул е напът да се оттегли от преговорите за Лалана


Н. Гавазов

Ливърпул е напът да се оттегли от преговорите за Лалана

Преговорите между Ливърпул и Саутхемптън за трансфера на капитана на "светците" Адам Лалана отново влязоха в задънена улица и "червените" са на прага да се откажат от борбата за футболиста. Както е известно, мърсисайдци останаха единствен кандидат за подписа на англичанина, но това по никакъв начин не им е полза - цената от 25 милиона паунда за Лалана не устройва Саутхемтън, който продължава да настоява за 30 милиона.

"Светците" не показват признаци, че възнамеряват да отстъпят от първоначалната си позиция, въпреки че Ливърпул направи компромис и след първата оферта от 20 милиона паунда увеличи предложението на 25 милиона.

Брендън Роджърс е обезпокоен, че сагата с Адам отнема твърде много време на клуба и пречи на мениджмънта да се съсредоточи върху другите трансферни цели на "червените", които имат нужда от сериозно подсилване с оглед на предстоящото им участие в Шампионска лига.

Поради тази причина Ливърпул е на път да се оттегли от борбата за Лалана и да насочи своето внимание към друг качествен полузащитник.

 

  Сподели
220