Почетино дава втори шанс на Холтби


Н. Гавазов

Почетино дава втори шанс на Холтби

Новият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино е готов да даде втори шанс на Люис Холтби, но в същото време планира да се раздели с Майкъл Доусън и Гулфи Сигурдсон. Според информацията, в понеделник наставникът на "шпорите" се е срещнал с техническия директор Франко Балдини за обсъждане на своите планове през лятото. Холтби е един от футболистите, които са споменати при разговорите.

Както е известно, така и не успявайки да се прояви през първата година на "Уайт Харт Лейн", през януари 23-годишният Холтби бе изпратен да доиграва сезона под наем във Фулъм. Почетино обаче е на мнение, че Люис подхожда на стила му на игра и сега възнамерява да даде на немеца втори шанс.

Едновременно с това Маурисио изразил желание да се раздели с Доусън и Сигурдсон. В близко време двамата футболисти ще бъдат уведомени, че могат да си търсят нов клуб. Вече е известно, че КПР има претенции към Майкъл.

Относно трансферните цели на лондончани, Почетино възнамерява да укрепи позициите на централния защитник, левият бранител и на нападателите. Сред потенциалните нови попълнения се споменават имената на Джей Родригес от Саутхемптън и Дани Уелбек от Манчестър Юнайтед.

 

  Сподели
104