Торес: Липсва ми футболистът, който бях навремето


Н. Гавазов

Торес: Липсва ми футболистът, който бях навремето

Нападателят на Челси Фернандо Торес призна, че понякога му липсва играчът, какъвто той беше преди прехода му в лондонския клуб. През януари 2011 година "сините" заплатиха на Ливърпул 50 милиона паунда за Торес, който продължава да произвежда негативно впечатление. Испанецът се затруднява да обясни, какво се е случило с него.

"Изобщо не разбирам какво се случи. Започнах да се запознавам със скамейката. Убеждавах се, че скоро ситуацията ще се промени. Дойде Вилаш-Боаш, а след това Ди Матео, но всичко оставаше както преди: един ден играех, а в друг не. Когато играеш, не се питаш какво е да седиш на пейката. Трябва да го преживееш, за да разбереш колко е трудно", заяви Торес.

"Излизаш на терена, знаейки, че мениджърът ти не вярва в теб. Играеш, когато си отвикнал от това. Не се чувствах нормално, бързо се изморявах, бях тежък, липсваше ми скорост. За да се измъкна от пейката се наложи да преодолея много неща, включително самия себе си", продължава испанецът.

"Сега съм друг играч, но няма да ви лъжа. Наистина ми липсва онзи футболист, който бях навремето - да излизам от първите минути в мачовете, с гарантирано място. Понякога дори седях и гледах видео с головете си - исках да разбера, какво правех по-рано, когато вкарвах. Стигнах до извода, че единствената промяна е фланелката. Всичко останало е въпрос на адаптация към игровия стил на отбора", завършва Торес.

 

  Сподели
166