Агентът на Туре: Не става дума за пари


Н. Гавазов

Агентът на Туре: Не става дума за пари

Агентът на полузащитника на Манчестър Сити Яя Туре опроверга слуховете, че със своето поведение играчът се опитва да си осигури нов договор. През миналата седмица лидерът на "гражданите" отбеляза своята 31-годишнина. За разочарования на африканеца, ръководството на клуба не го поздрави с рождения ден, а агент Дмитрий Селюк заяви, че клиентът му може да напусне "Етихад", защото не е уважаван в клуба.

Самият Туре първо посъветва да не се приемат на сериозно думи, които не с произнесени лично от него, а след това все пак призна, че изявлението на Селюк отговаря на истината. Яя съобщи също така, че не бива да се изключва напускането му.

Много хора възприеха ситуацията с Туре, получаващ по 220 000 паунда на седмица, като опит да си осигури още по-разкошен договор. Вчера например бившият играч на Сити Родни Марш съобщи за ВВС, че скандалът е заради пари и доверявайки се на свой източник, каза също така, че Туре ще напусне Сити, ако ръководството не му увеличи заплатата.

"Хората мислят, че се опитваме да променим договора му, искаме повече пари. Но с парите и с договора всичко е наред. За нас е важно преди всичко вниманието от страна на клуба, на който Яя дава толкова много", заяви Селюк.

 

  Сподели
106