Суарес: Знам какво искам, а агентът ми казва какви са вариантите


Н. Гавазов

Суарес: Знам какво искам, а агентът ми казва какви са вариантите

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес заяви, че не обръща никакво внимание на трансферните слухове. Както е известно, с приближаването на всеки трансферен прозорец спекулациите около уругвайския футболист стават все по-големи и той е свързван с няколко топ-европейски клуба - Ювентус, Реал Мадрид и Барселона. По последни информации, двата испански гранда са готови да заплатят 100 милиона евро за играча - това е опцията за откупване договора на Луис.

"Към момента мисля само за Световното. Проведох много добър сезон в клуба, но сега съм съсредоточен изцяло върху Мондиал-а. Всички знаят, че в пресата има множество спекулации. Доколкото знам, в моя договор няма опция за откупване за Реал или Барселона, или за някой друг клуб", заяви Суарес.

"Какво мога да направя, когато виждам в пресата статии за моя преход някъде? Прехвърлям страницата. Вие познавате журналистите, те обичат да разпространяват слухове. Знам какво искам, а агентът ми съобщава какви са вариантите. В пресата има повече слухове, отколкото правдива информация", каза уругваецът.

 

  Сподели
96