Челси с пълен обрат над Кардиф (видео)


И. Ангелов

Челси с пълен обрат над Кардиф (видео)

Челси успя да осъществи пълен обрат днес, когато гостуваше на Кардиф Сити в среща от последния кръг на английската Висша лига. След гол в първата част на Крейг Белъми, Андре Шюрле трябваше да се появи във второто полувреме и да организира две попадения за победата на лондончани с 2:1.

В 15-ата минута днес Белъми откри. Тук видяхме и голяма доза късмет, след като при амбициозния удар топката отскочи от Азпиликуета и заблуди Шварцер. Последва добро положение и пред Питър Уитингам за домакините.

Азар, Салах и Оскар отговориха за Челси, но топката така и не влезе в домакинската врата до почивката. В 66-ата минута Моуриньо замени Оби Микел с Шюрле, а това промени ситуацията на терена. 

Само след 6 минути германецът се разписа, когато след центриране на Азар, Азпиликуета посрещна топката в наказателното поле за 2 удара по вратата без успех. Кълбото обаче се озова в Шюрле, който вкара лесен гол. 

В 75-ата минута пък Шюрле асистира за вероятно последното попадение на Фернандо Торес с екипа на Челси. Испанецът завърши срещата и с ново добро положение.

 

1 Манчестър Сити




86т.
2 Ливърпул




84
3 Челси




82
4 Арсенал




79
5 Евертън




72

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
92