Джерард: Суарес е с една глава по-силен от всички футболисти


Н. Гавазов

Джерард: Суарес е с една глава по-силен от всички футболисти

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард смята, че неговият клуб просто не може да си позволи да загуби нападателя Луис Суарес. Както е известно, уругваецът проведе забележителна кампания и бе определен за играч на сезона както по версията на професионалните футболисти, така и по версията на пишещите за футбола журналисти. Уругваецът получи и приз за най-добър гол на сезона и бе определен от феновете на Ливърпул за най-добър играч на мърсисайдци през текущата кампания.

Според Джерард, Суарес е най-добрият футболист, с когото някога той е играл в един отбор.

"Изпитваме известно огорчение, но ако това момче остане още няколко години, мисля, че пред нас ще има още по-истински важни вечери. Струва ми се, че Луис събра всички възможни индивидуални награди и на нас ни провървя, че имаме такъв талант, който играе тук, помага ни да постигаме своите цели и има огромен успех", заяви Джерард.

"Той е с една глава по-силен от всички останали - не искам да проявявам неуважение към всички играчи и големи таланти, с които съм играл в клуба и в националния, но това момче е способно на много, той се отличава от останалите футболисти. Няма нужда да говоря за неговия талант, вие и сами го виждате. Той е победител, който не се предава", каза още лидерът на Ливърпул.

 

  Сподели
231