Юнайтед с дебютанти надви отслабен Хъл (видео)


И. Ангелов

Юнайтед с дебютанти надви отслабен Хъл (видео)

Манчестър Юнайтед прие Хъл Сити в последното си домакинство за сезона и победи с 3:1 днес. В срещата за "червените дяволи" видяхме двама дебютанти, единият от които успя да вкара първите две попадения за домакините, а Хъл даде почивка на някои от ключовите си футболисти в предни позиции преди финалът във ФА Къп с Арсенал.

В първите минути бе зададено темпото на играта днес, като Хъл се бе прибрал в глуха отбрана и Юнайтед редеше атака след атака. Близо до гол за домакините бе Лоурънс. Фил Джоунс напусна игра в 17-ата минута с травма, която го изпрати и до близка болница за допълнителни тестове. Така в игра за последното си домакинство и мач номер 299 се появи Неманя Видич.

В 31-ата минута днес Янузай получи възможност да центрира от статично положение на дясното крило, той насочи топката към далечната греда, от където Фелаини я свали за Джеймс Уилсън, който вкара за 1:0 от воле.

В началото на втората част Уилсън отново бе близо до гол. На почивката Стив Брус бе пуснал в игра Яник Сагбо и Мат Фрайът за Росиниър и Лонг. В 61-ата минута Уилсън удвои преднината на Юнайтед, когато отново Янузай подаде добре за Фелаини, който стреля, но избитият му удар бе добавен от 18-годишният нападател за 2:0.

2 минути след това Мат Фрайът вкара гол за Хъл, когато се справи с бранител и фалцира топката от далеч през Де Хеа. В 64-ата минута Уилсън бе заменен от Ван Перси, а Лоурънс от Райън Гигс малко след това.

Уелската легенда и временен мениджър бе близо до гол веднага, когато в 73-ата минута размени двойно подаване с Янузай, нагласи топката на левия си крак и стреля, а тя се отклони в двама човека преди Якупович да се справи с нея. Ван Перси също се отчете с редица положения, като в 86-ата минута той все пак се разписа. Тук Гигс намери холандеца по прекрасен начин, той имаше време да се обърне в наказателното поле и да матира Якупович.

Гигс получи и нова възможност за гол, когато стреля от пряк-свободен удар в 92-ата минута, но Якупович не позволи силният удар да влезе в мрежата му. 

5 Евертън




69т.
6 Тотнъм




66
7 Манчестър Юнайтед




63
8 Саутхемптън




55

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
102