Съндърланд с впечатляваща крачка към спасението (видео)


И. Ангелов

Съндърланд с впечатляваща крачка към спасението (видео)

Съндърланд прие Кардиф Сити в среща от тридесет и шестия кръг на английската Висша лига. Днес "черните котки" изиграха нов впечатляващ двубой за победата с 4:0 и се измъкнаха от опасната зона по голова разлика, поне засега. Тимът има и мач по-малко от трите клуба на дъното.

След оживено начало на срещата домакините поведоха в 26-ата минута. Тук Конър Уикам надскочи Теофил-Катерин след един корнер на Себастиан Ларсон и пропусната от Кембъл топка. В края на първата част видяхме редица жълти картони и играта се накъса, а в 45-ата минута Кала загуби топката от Уикам, след което задържа нападателя в наказателното поле, и след кратък авантаж играта бе спряна и това бе дузпа и червен картон.

Фабио Борини вкара от бялата точка за 2:0 и на полувремето домакините бяха спокойни. Съндърланд доминираше с човек повече във второто полувреме и в 76-ата минута Емануеле Джакерини вкара нов гол. Борини, Уикам и Джакерини размениха пасове, и в края резервата матира Маршал. 

В 86-ата минута Уикам вкара и второто си попадение днес, когато след корнер на Джакерини той се извиси над Теофил-Катерин за петия му гол в последните 3 мача. 

15 УБА




36т.
16 Астън Вила




35
17 Съндърланд




32
18 Норич




32
19 Фулъм




31
20 Кардиф




30

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105