Шерууд: Обидно ми е за Мойс


Н. Гавазов

Шерууд: Обидно ми е за Мойс

Мениджърът на Тотнъм Тим Шерууд коментира информацията за евентуалното назначаване на бившия наставник на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс в лондонския клуб. Както е известно, след уволнението на шотландския специалист в пресата се появиха слухове свързващи го с няколко тима, един от тях е този на Тотнъм.

"Дейвид Мойс до последно нито един път не е свързван с Тотнъм. Той бе един от хората, които не бяха пращани тук. Мен тук няма нищо ново. Не се съмнявам, че той ще има достатъчно предложения. Хората продължават да споменават имена на мениджъри, претендиращи за работа в Тотнъм и аз изведнъж престанах да се натъквам на споменаването за Ван Гаал. Може би сега той е насочил своето внимание към друг отбор", заяви Шерууд.

"Тук нищо не решавам. Не наемам и не уволнявам хората. Ръководството взема решения за това клубът да се движи напред. Винаги е обидно когато се уволнява един мениджър и на мен също ми е обидно, че Мойс не получи време. Всеки треньор има нужда от време, за да наложи своя стил", заяви Шерууд.

 

  Сподели
78