Саутхемптън опроверга инфрмацията за Шоу и Юнайтед


Н. Гавазов

Саутхемптън опроверга инфрмацията за Шоу и Юнайтед

Изпълнителният директор на Саутхемптън Лес Рийд опроверга информацията за това, че през лятото клубът може да бъде напуснат от водещи играчи. По-рано през седмицата в пресата се появиха информации, че Манчестър Юнайтед е договорил трансфера на Люк Шоу, а други издания съобщаваха, че Адам Лалана и Джей Родригес ще напуснат "светците".

"И аз, и Маурисио Почетино сме много доволни от това, как в момента се развиват нещата в отбора. Искаме да се съсредоточим върху оставащите мачове, а през лятото ще обсъждаме удължаване на договорите на футболистите", заяви Рийд.

"Постоянно разговаряме за бъдещето на Саутхемптън и ситуацията устройва и двама ни. Все още никой не се е обръщал към нас с предложения относно покупка на наши футболисти. Нито един клуб не е получавал разрешение за водене на преговори с който и да е футболист на Саутхемптън. Тези, които съобщиха за това, че наши играчи преговарят, са неправилно осведомени. Имаме намерение да подсилим отбора и да запазим текущия му състав", каза още функционерът.

 

  Сподели
44